Klinik i Sundbyberg som utför tandblekning

Även den mest noggranna kan få fläckar på tänderna. Det räcker med att vara en inbiten kaffe- eller tedrickare. Bor man i Sundbyberg kan man få hjälp till vitare tänder genom tandblekning.

Erica var noga med att borsta tänderna. Som många andra borstade hon morgon och kväll. Använde tandtråd och hade alltid tandstickor i väskan. Förutom detta borstade hon för det mest tänderna efter att hon ätit lunch.

Trots detta hade hennes tänder börjat anta en mörkare ton. Hon gissade att det vara alla koppar te hon sörplade i sin under en dag. Hon hade provat med de flesta metoder man kunde göra själv men det blev inte så bra som hon önskade.

Tandblekning hos tandläkaren

När Ericas tandläkare annonserade att de skulle börja med tandblekning i Sundbyberg var hon en av de första med att boka tid. Med spänd förväntan gick hon till kliniken. Behandlingen var smärtfri och gick ganska snabbt tyckte hon. Det pirrade i magen av förväntning när tandläkaren äntligen tog fram en spegel och visade henne resultatet.

I spegeln såg hon ett par glada ögon som uttryckte glädjen över den vackra vita tandraden i munnen som log stort. Hon hade förväntat sig en hel del men blev ändå mållös. De följande dagarna kunde hon inte låta bli att inspektera sitt leende varje gång hon passerade en spegel. Hon kände sig attraktiv och insåg nu att hon inte lett ett så stort leende på länge. Men nu ville hon visa hela världen sina vita tänder.