Den osynliga hjälpen för tänderna

Är du trött på dina sneda tänder? Kanske är det så pass illa att du inte ens kan bita av maten på ett bra sätt. Men du vill inte vid fyrtio års ålder gå med en synlig tandställning. Här kommer tips!

Du vill få ordning på dina sneda tänder. Du vill inte ha en tandställning som syns. Och där tar det vanligtvis slut i dina argument emot dig själv. För det är ju en ekvation som inte går att lösa på något sätt. Eller? Idag finns det tandställningar som inte syns. Jo, det är sant! Du kan alltså få dina tänder att stå givakt på ett snyggt och funktionellt sätt, utan att behöva visa någon annan hur det har gått till.

Tänk så roligt du ska ha när dina arbetskompisar plötsligt får se din skinande och raka tandrad. Utan att de sett hur det har gått till. Troligen kommer du misstänkas vara en magiker av hög rang. Inget som gör dig något precis.

Korrigering i det dolda

Invisalign är en osynlig hjälp som gör att du kan få en tandkorrigering utan att det syns. Det kan vara den hjälpen du önskar dig. En hjälp som finns tillgänglig liksom de traditionella tandställningarna. Men vilken tandställning du än väljer så kan det även behövas en korrigering på andra sätt, som att en tand behöver dras ut till exempel. Om du har för trångt, eller för många tänder, så kan även det vara en åtgärd på din färd. Läs mer om Invisalign på denna webbsida: invisalignmalmö.se